rendezvenyek-hero

Rendezvények

ifikonfi-hero

Ifi konfi

noikonfi-hero

Női konfi

dics-suli-hero3

Dics-Suli

Ifi konfi

Ifi konfi

A Szabadkeresztény Egyház elkötelezett a fiatal generáció felé, ennek egyik fontos része az ifjúsági konferencák. Hisszük, hogy Isten fantasztikus dologra hívja a következő generációt, így szeretnénk mindent megtenni, hogy a megfelelő módon tanítványozzuk őket.

Az ifi konfik fantasztikus lehetőségek arra, hogy a fiatalok összegyűljenek az ország különböző pontjairól és együtt emeljék fel Isten nevét. Minden ilyen alkalmon olyan magyar és külföldi meghívott prédikátorok szolgálnak, akik hisszük, hogy prófétai módon Isten üzenetét hozzák a fiatalok számára.

A rendezvénynek fontos része, hogy lehetőséget adjunk a fiataloknak a kapcsolatépítésre és barátkozásra, mert különleges erő van abban amikor különböző városokból összekapcsolódunk. A jó hangulatú játékok és beszélgetések mellett, erőteljes dicsőítések és tanítások teszik teljessé a konferenciát.

Női konfi

A Szabker Női konferenciákon fantasztikus, Istentől elhívott magyar nők prédikálnak, tanítanak, bátorítanak erőteljes módon. Nincs meghívott külföldi előadónk, ami azért új és más, mert így a magyar nők felé kihívást intéz, hogy igen, itthon, a saját körülményeink között megtudunk élni Jézus Krisztussal együtt egy erőteljes hívő életet. Itthon is vannak, lettek Istentől elhívott női szolgálók.

Minden évben van egy férfi előadónk is, hogy őrajta keresztül “férfiszemmel” is kapjunk inspirációt, milyen fontosak vagyunk “mi nők”, a férfiak számára. Ilyenkor szoktak rájönni az előadók, hogy sokuk hány éve él hány “nő”-vel, feleségével, leányaival, és hogy milyen fontos és jelentős helyet foglalnak el az életében. 

A legtöbb nő egész életében folyamatosan figyel a gyermekei szükségeire, a férjére, ezért minden alkalomra több meglepetéssel és kis ajándékozásokkal is szoktunk készülni, amiknek a célja, hogy eszünkbe juttassa, hogy az Atya lányai vagyunk, akiket nagyon szeret, nem feledkezik meg rólunk és szeret jót tenni velünk is!

Végső célja mindennek az a látás, hogy a helyi gyülekezetekben a nők és a férfiak helye, szerepe kiegyensúlyozott, Isten szerint való legyen, egymást segítve, kiegészítve együtt tudjanak szolgálni Jézus Krisztusnak mint egy nagy család – és így együtt kiábrázolják az Atya szeretetét.

Dics-Suli

A Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola a Szabadkeresztény Egyház dicsőítő és prófétai mozgalma. Évente nyári táborba, valamint rendszeres évközi találkozók alkalmával felekezeti határok nélküli módon gyűjti össze a dicsőítő és prófétai elhívású szolgálókat,

Bibliai mottója: „Szellemben és igazságban” Jn 4.23-24

Hiszünk a magyarországi ébredésben, várunk egy egész nemzetünkre kiható szellemi megújulást. Úgy gondoljuk, hogy ebben része lesz a valódi, szellemi és Isten iránt elkötelezett dicsőítésnek és imádásnak is. Éppen ezért szeretnénk tanulni az Úrtól és egymástól, képezni a dicsőítő szolgálók újabb és újabb generációit, hogy a magunk részét ebben a mennyei tervben betöltsük.

A Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola több mint 20 éve szervezi meg a nyári táborait, melynek részeként különböző kurzusokon vehetnek részt a táborozók, mind dicsőítésben, prófétálásban és evangélizálásban.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Szabadkeresztény Egyház híreiről!

Alapértékeink

A Szabadkeresztény Egyház vezetői által megfogalmazott Alapértékek olyan jellemzőket írnak le, amelyek a legfontosabbak a közösség egésze számára, és mindannyiunk számára követendőnek tartjuk ezen megfogalmazott jellemzőket.

SZABADSÁG

SZABADSÁG

Krisztus keresztje által szabadok lettünk minden bűntől, átoktól, a gonosz munkáitól. Szabadok lehetünk önző vágyainktól, üres vallásos hagyományoktól, megszokásoktól. Őrizzük szabadságunkat a külső befolyásoktól, ugyanakkor szabadon összekapcsolódunk másokkal Isten akaratában. Szabadok lettünk arra, hogy jót tegyünk másokkal, Isten Igéje formálja gondolkodásunkat és cseledeteinket, Szelleme szabadon működjön közöttünk, és felszabadult szívvel imádjuk Őt.

SZELLEMI CSALÁD

SZELLEMI CSALÁD

Felszabadult, családias gyülekezeti közösségeket akarunk építeni, szabadon a manipulációktól, féltékenységtől, megfelelési kényszertől, hatalmi harcoktól. Olyan közösségi életre vágyunk, ahol minden korosztály otthonra találhat. Kölcsönös felelősségvállalással, elfogadással, szeretettel, tisztelettel védjük és erősítjük egymást.

NYITOTTSÁG

NYITOTTSÁG

Szabadok vagyunk szeretetben összekapcsolódni minden keresztény hívővel és közösséggel Krisztus Országának építésében. Hisszük, hogy Isten terveit csak az egyetemes Egyház együttműködésében tudjuk megvalósítani. A szeretet hídját építjük generációk, társadalmi csoportok, nemzetiségek között.

ELKÖTELE­ZETTSÉG

ELKÖTELEZETTSÉG

Szabadok vagyunk mások iránt elkötelezett családi, testvéri, gyülekezeti kapcsolatokat építeni. Elköteleztük magunkat az evangélium hirdetésére, hogy szellemi ébredés újítsa meg városunkat, nemzetünket, és akikhez még Isten küld.

ÚJ ESÉLY

ÚJ ESÉLY

Hirdetjük a Krisztusban megnyílt szabadság örömüzenetét: mindenkinek, mindenkor lehetősége van a megtisztulásra, megújulásra, életének és kapcsolatainak megújítására, helyreállítására.

FIATAL GENERÁCIÓ

FIATAL GENERÁCIÓ

Nem csak a jelennek, hanem a jövőnek is építünk. Fontosnak tartjuk, hogy el tudjuk érni az utánunk következő generációkat, támogassuk és felszabadítsuk őket, hogy Isten munkájának tovább vivői, kiteljesítői legyenek.

BIBLIA

BIBLIA

Isten Igéjében van az életadó igazság, amely szabaddá tesz, a zsinórmérték, amelyhez akarjuk szabni egyéni és gyülekezeti életünket. A Biblia által ismerjük meg az Istent, akit imádunk, személyét, hangját és cselekedeteit az emberi történelemben.